Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hem/ Om oss

Rullar

Kundanpassade lösningar inom tunn- och bandplåt

ArcelorMittal BE Group SSC är ett modernt Steel Service Center som bearbetar tunn- och bandplåt från coils. Vi klipper formatplåt och spaltar band. Vi hasplar också till mindre coils enligt kundernas önskemål.

Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och anstränger oss gärna lite extra för att få det så som just du vill ha det.

Vi är flexibla och vill vid varje tillfälle hitta bästa lösningen vare sig det gäller logistik, ledtider, teknisk specifikation eller avtalsupplägg. Vi sätter en ära i att vara långsiktiga och att hålla högsta servicegrad.

Vi har ett brett sortiment av basstål i standarddimensioner men också en rik flora av kundanpassade material i olika format, utföranden och stålsorter.

Vi lagerlägger olika typer av ytor och yt-beläggningar, höghållfasta stålsorter samt stålsorter för laserskärning, pressning, djupdragning etc.

ArcelorMittal har tack vare alla sina stålverk i Europa det bredaste programmet bland europeiska producenter.

Vår målsättning är alltid att kunna erbjuda ett så heltäckande program som möjligt.

Vi kompletterar därför det vi själva producerar i Karlstad med produktion hos ett fåtal, utvalda partners. Tillsammans kan vi erbjuda upp till 15 mm tjocklek i många olika utföranden.