Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hem/

Fastighet

Kort om företaget

Verksamhet:

ArcelorMittal BE Group SSC AB är ett verksägt modernt Steel Service Center för bearbetning av tunnplåt och bandplåt från coils. Vi klipper formatplåt och slittar/spaltar band samt hasplar till mindre coil. Vi jobbar med varmvalsat, kallvalsat, galvaniserat, Aluzink®, Magnelis®, elzink, aluminiserat och lackerad plåt i många olika utföranden och stålsorter.

Bakgrund:

Vi började 1976 i Karlstad som ett handelsföretag under namnet Eurinter Svenska AB och sålde plåt från stålverk i Belgien. 1984 investerade vi i de första maskinerna för att kunna kundanpassa plåten och därefter har vår nuvarande verksamhet vuxit fram. År 2006 blev vi Arcelor SSC Sverige AB och 2008 bildades ett samägt bolag med BE Group och dagens ArcelorMittal BE Group SSC AB var fött.

Vårt erbjudande:

Vårt Steel Service Center i Karlstad är ett av ArcelorMittals totalt femtio runt om i Europa. Koncernsamarbetet ger oss hög teknisk kompetens men också förutsättningar att koordinera affärer och erbjuda globala kontraktslösningar för kunder med verksamhet i flera länder.

Förutom att erbjuda hög kvalité på våra produkter så levererar vi alltid med högsta leveransprecision och hittar gärna nya lösningar som passar Dig som kund bäst. Vi ska alltid vara en kompetent, flexibel, pålitlig och långsiktig partner. Vi håller vad vi lovar och gör allt för att vara mer än en vanlig plåtleverantör! De flesta av våra kunder har jobbat med oss i många år vilket för oss är det bästa betyget vi kan få.

Hur kan vi hjälpa Dig?

Presentationsbroschyr.pdf

Ambe_topp

 

 

 

 

Frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig.