Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hem/ Om oss/Arbetsmiljö

 

Arbetsmiljö

Vår personal ska trivas och må bra på jobbet! Vår arbetsmiljö är oerhört viktig och vi månar om en behaglig, säker och trivsam arbetsmiljö. Vi ska arbeta aktivt för att ha en säker arbetsmiljö med ett minimum av tillbud och arbetsskador.

Vår Arbetsmiljöpolicy:

ArcelorMittal BE Group SSC AB ska definiera de arbetsmiljörisker som kan finnas. Vi ska bevaka och ständigt förbättra arbetsmiljön. Vi anser det vara viktigt att alla våra anställda trivs med sitt arbete och sin arbetsmiljö.

För att ge de anställda möjlighet att utvecklas i det dagliga arbetet och bibehålla trivsel vill vi ha en öppen attityd och god dialog. Ansvaret för arbetsmiljön ligger hos VD och avdelningschefer. Detta ansvar skall vara väl dokumenterat och känt av alla parter.

I det dagliga arbetet skall varje anställd visa ett personligt ansvar för hälsa, säkerhet och miljö, både för sin egen del och för sina kollegor. Det ankommer på var och en, inte bara att följa instruktioner och rutiner, utan att också vara uppmärksamma på och genast rapportera eventuella risker och hot mot en god arbetsmiljö och yttre miljö.

Inför beslut om nyinvesteringar, ny eller ombyggnader, förändringar i befattningar eller andra förändringar i verksamheten, skall arbetsmiljöfrågorna diskuteras, riskerna undersökas och konsekvenserna bedömas i samverkan med de anställda.

Utlastning