Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hem/ Jobba hos ossLediga tjänster

Jobba_hos_oss

Lediga tjänster

Nu söker vi en Kundansvarig säljare till ArcelorMittal BE Group SSC AB

Som Kundansvarig säljare kommer du att arbeta med försäljning av produkter och kundanpassade lösningar till kunder inom bygg- och industribranschen. Då försäljningen främst sker genom kvalitativa besök runt om i Sverige kommer du som Kundansvarig säljare vara på resande fot i snitt två dagar i veckan. Du jobbar mot uppsatta budgetmål och strategier och arbetar strukturerat med uppföljning, säljverktyg och produktportfölj.

Vem är du?

• Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning mot svensk verkstadsindustri.

• Du är van att arbeta mot uppsatta budgetmål och strategier.

• Du har erfarenhet från avtalsförhandlingar.

• Goda språkkunskaper i engelska, både tal och skrift.

• God samarbetsförmåga både internt och externt.

• Har teknisk eller ekonomisk utbildning.

• Goda kunskaper i Office-paketet.

• Kunskap om tunnplåt, bandplåt eller liknande produkter är meriterande men inget krav.

Personlighet och engagemang
Som person är du driven och brinner för att göra affärer. Du är social, utåtriktad, ansvarsfull och resultatinriktad. Vi värdesätter din förmåga att upprätthålla goda relationer med kunder och kollegor och du rör dig obehindrat mellan olika kontaktytor. Du är proaktiv och serviceinriktad och jobbar alltid för att hitta den bästa lösningen för kunden och företaget.

Omfattning
Tillsvidare Heltid
Placering Karlstad

Tjänsten är en rekrytering till ArcelorMittal BE Group SSC AB Rekryteringen sker i samarbete med Qtym. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda Jakobsson, Qtym, tfn 076-495 36 66, matilda.jakobsson@qtym.se. Du söker tjänsten via hemsida www.qtym.se

Sista ansökningsdag är 2018-09-28

Varmt välkommen med din ansökan!

Ladda ner som pdf: Kundansvarig Säljare